Showroom bezoeken Stalen bestellen
DecoLegno op ProWood 2024

DecoLegno op ProWood 2024

23-09-2024

DecoLegno zet een volgende stap in zijn ontwikkeling als leverancier van hoogwaardig decoratief plaatmateriaal, door deel te nemen aan ProWood 2024 in België. Deze toonaangevende beurs voor de hout- en meubelindustrie vindt plaats van 20 tot en met 24 oktober 2024 in Flanders Expo in Gent. Bezoekers kunnen DecoLegno vinden in hal 4, op stand 4133 en 4135. Hier kun je kennismaken met de uitgebreide collectie.

Unieke collecties van DecoLegno

Met trots tonen wij de collectie van het Italiaanse merk Cleaf en het solid surface programma van Durasein®. Deze materialen onderscheiden zich door hun unieke, voelbare structuren en natuurgetrouwe decors. Ze bieden een stijlvol en praktisch alternatief voor echte materialen zoals hout, marmer, beton, staal, leer en textiel. Bezoekers kunnen een breed scala aan innovatieve en stijlvolle materialen verwachten die perfect zijn voor interieur- en meubelontwerp.

Combinatiebeeld van links de donkere houtstructuur S181 Quercia met een koffiekopje en rechts een lichte ondergrond met bord met 2 peren
S181 Quercia van Cleaf en DM1027 Angora Durasein®

Kom je kennis maken?

Ons team staat klaar om jou te verwelkomen en te informeren over de veelzijdige toepassingen van onze producten. Dit is een uitstekende gelegenheid om direct in contact te komen met de experts achter de materialen en om inspiratie op te doen voor toekomstige projecten. Heb je interesse in het bezoeken van ProWood? Via de onderstaande knop boek je gratis tickets met de code DEC155.

Over ProWood

ProWood is een toonaangevende beurs voor de hout- en meubelindustrie, waar professionals de nieuwste innovaties, producten en technologieën kunnen presenteren en ontdekken. Het evenement richt zich op verschillende aspecten van de houtindustrie, waaronder houtbewerking, meubelproductie en duurzame bouwmaterialen. Bezoekers kunnen deelnemen aan workshops, demonstraties en netwerksessies, waardoor ze waardevolle inzichten en contacten kunnen opdoen.

ProWood is een belangrijke ontmoetingsplaats voor fabrikanten, leveranciers en vakmensen die betrokken zijn bij de hout- en meubelindustrie. Het biedt een platform voor het uitwisselen van kennis en het ontdekken van de nieuwste trends en ontwikkelingen in de sector.

We kijken ernaar uit om je te verwelkomen op onze stand en je te laten kennismaken met de innovatieve wereld van DecoLegno!

Over Michelle Bakker, de auteur van dit artikel

Michelle werkt sinds 2020 bij DecoLegno en heeft een passie voor interieur en de laatste trends. Met een scherp oog voor design en een liefde voor stijlvolle interieurs, deelt ze haar inzichten en inspiratie graag in haar blogartikelen. Haar favoriete DecoLegno structuur? De warme houtstructuur LS40 Poro Noce is volgens haar een echte sfeermaker in het interieur. 🔗 Link met Michelle

Profiel foto van Michelle Bakker